Samen met vrouwlief Evy staat Brecht aan het roer van Ramenzo. Waar Brecht zich vooral bezighoudt met de klantcommunicatie, zorgt Evy er voor dat achter de schermen alles even vlot verloopt als voor de schermen. Het duo vormt samen met een gedreven team van vakkundige plaatsers Ramenzo. Hoe Ramenzo het verschil wil maken? “Wij gaan voor het beste schrijnwerk aan de beste prijs, met de beste service!”

ZAAKVOERDER BRECHT AAN HET WOORD

Waar veel bedrijven vandaag de dag mikken op grote werven, grote omzet of groot volume maak jij net de omgekeerde richting. Vanwaar die bewuste koers? “Dat is een bewuste keuze en wel om 2 redenen. Ten eerste wil ik graag terug naar de basis. Ik wil mensen die een huis bouwen of verbouwen, helpen met hun project. Ik wil hen ondersteunen in hun zoektocht naar de beste ramen en deuren aan de beste prijs. Voor de buitenwereld lijken dat misschien kleine projecten, maar voor hen is dat een levensdroom die hen veel geld kost en als ik hen hiermee kan helpen, maakt dat mijn dag goed. Daar doe ik het voor.

Bovendien is Ramenzo een familiebedrijf en dat wil ik zo houden. Als familieman wil ik ook graag terug dichter bij mijn gezin staan. Ik heb twee kleine kindjes, Louise-Marie en Achilles en ook voor hen wil ik er zijn. Mijn zaak en dan vooral mijn klanten zijn heel belangrijk voor mij. Ik ga voor de beste service, maar ik wil het ook kunnen combineren met mijn gezin.

Vroeger had ik een zaak met 500 werven per jaar, dat wil ik niet meer. We gaan nu met Ramenzo! in Bilzen voor een nieuwe start.
Deze kleinschaligheid heeft het voordeel dat we zeer scherp in prijs zijn!”

Brecht Verlaak
Zaakvoerder Ramenzo