Een deur straalt het karakter van je woning uit. Het is dan ook belangrijk dat je hierin weloverwogen keuzes maakt. Ga je voor strak of eenvoudig? Hoe goed beveiligd moet je deur zijn? Ramenzo helpt je graag bij het maken van je keuze!

PVC-buitendeuren

Wil je naast je pvc-ramen ook kiezen voor een pvc-buitendeur? Goede keuze! Want zo trek je de stijl van je woning helemaal door.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn twee sleutelwoorden die pvc-buitendeuren perfect omschrijven. Het voordeel voor jou als klant? Weinig tot geen onderhoud, maar toch genieten van een maximale levensduur!

ELEGANTIE OP Z’N TOP

Met een pvc-deur koppel je topkwaliteit aan een stijlvolle look. Je kan gaan voor een strak modern design of eerder een gezellige landelijke stijl. Onafhankelijk van de stijl, je krijgt altijd een kwalitatief hoogstaande voor-, achter- of buitendeur uit pvc.

Bovendien kan je kiezen uit heel veel kleuren. Zowel voor de deuren met vlakke deurpanelen als deuren met glasinzet.

Houten deuren

Kiezen voor een houten deur is kiezen voor een duurzaam materiaal met een eigen karakter. Hout heeft die typische warme textuur en geeft je woning meteen een authentieke uitstraling mee.

Als basis voor onze houten deuren, kiezen wij voor verschillende kwalitatieve houtsoorten: Eik, Meranti, Afzelia, Afrormosia, Sipo, Grenen, …

MODERN OF KLASSIEK?

Hout is logischerwijs meer terug te vinden bij klassieke woningen doch past hout ook perfect in een moderne woning. Ramenzo kan je immers tal van uitvoeringen en afwerkingen voorschotelen zodat een houten deur past bij de uitstraling die je zoekt. Verander je in de loop van tijd van smaak? Geen probleem. Een likje verf en je steekt je houten deur in een nieuw verfrissend jasje!

EEN GOEDE ISOLATOR

Van nature uit is hout een goede isolator. Het spreekt dan ook voor zich dat in vergelijking met pvc en aluminium, hout de hoogste isolatiewaarde heeft. Gecombineerd met een binnendichting heb je een perfecte thermische isolatie en geluidsisolatie.

Aluminium deuren

De deur is vaak één van de eerste zaken die je ziet als je kijkt naar een woning. Kies je voor een strakke deur? Dan is een aluminium deur dé oplossing. Want naast supersterk is een aluminium deur ook elegant. Als leverancier kiezen we zeer bewust voor de producten van onze partners Aliplast en Blyweert, die beiden een garantie op kwaliteit afleveren.

DE ESTHETISCHE MEERWAARDE VAN ALUMINIUM

Rechthoekige, gebogen of rond? Sober of stijlvol? Bovendien kan aluminium in alle RAL-kleuren gelakt worden. Met een aluminium deur kan je dus alle richtingen uit. Samen met jou maken we van je woning een echt meesterwerk waar de buren jaloers op zullen zijn.

DUURZAAM MATERIAAL

De levensduur van aluminium is op z’n minst indrukwekkend te noemen. Aluminium ramen en deuren gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op kleurvastheid en vormgeving. Daarnaast zijn aluminium deuren ook zeer onderhoudsvriendelijk.

Net zoals bij aluminium ramen behalen aluminium deuren een uitstekende isolatiewaarde.

CONTACTEER ONS

Wil je graag meer weten over de plaatsing van nieuwe ramen of deuren?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal in Bilzen (Limburg).