1. JE BESPAART ENERGIE

Hoogrendementsglas heeft een dun isolerend metaallaagje aande binnenzijde van één van de glasplaten. De spouw tussen de galsplaten kan gevuld zijn met edelgas (bijvoorbeeld argon) in plaats van lucht bij dubbelglas.  Hoogrendementsbeglazing isoleert 2 tot 3 keer beter dan gewoon dubbel glas, en 4 tot 5 keer beter dan enkel glas. Hoe lager de U-waarde van het glas, hoe beter. Per 1 m² enkel glas dat u vervangt door hoogrendementsglas, bespaart u elk jaar ongeveer 25 liter stookolie of 23 m³ aardgas.  Dit betekent dat er minder energie door je glas verloren gaat. En dit voel je uiteraard op jouw energiefactuur !

2. JE VERBETERT JE COMFORT

Met hoogrendementsglas wordt de temperatuur in je woning aangenamer. Hoogrendementsglas wordt aan de binnenzijde veel warmer dan gewoon dubbel glas. In de winter betekent dit dat je in de buurt van de ramen duidelijk minder koudestraling zal gewaarworden. Je zal dus veel minder snel geneigd zijn om je thermostaat te verhogen, waardoor je een tweede keer op je stookkosten bespaart.

3. JE HEBT MINDER LAST VAN TOCHT EN CONDENS

Aangezien er minder temperatuurverschillen in de ruimte zijn, zal er minder tocht ontstaan. Ook de condens op de ruiten vermindert. Opnieuw comfortwinst dus.

4. JE VERHOOGT DE WAARDE VAN JE WONING

Door te investeren in hoogrendementsglas verhoog je tevens de waarde van je woning. Een investering die rendeert dus.

CONTACTEER ONS

Wil je graag meer weten over de plaatsing van nieuwe ramen of deuren?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal in Bilzen (Limburg).